Naujienlaiškis

Atgal

Apie mus

DesignFriends bendradarbystės erdvė, įsikūrusi „Santakos“ KTU inovacijų ir mokslo slėnyje Kaune, yra apsupta smalsios, į progresą orientuotos akademinės bendruomenės.

Ši bendradarbystės erdvė yra DesignLibrary Kaunas dalis. DesignLibrary Kaunas – bendras KTU Dizaino centro ir DesignLibrary Milano projektas, kurio tikslas - kelti visuomenės nuovoką apie dizainą, mokslą, meną ir aktualiausias pasaulio tendencijas, populiarinti dizaino kultūrą, skatinti studijų, mokslo/meno ir verslo bendradarbiavimą, Lietuvos etreprenerystės ir kūrybinio sektoriaus plėtrą vietiniame ir tarptautiniame kontekste. Tai dizaino leidinių biblioteka ir erdvė kultūros renginiams, ramioms studijoms, kūrybiškų komandų darbo susitikimams.

Bendradarbystės erdvę ir unikalią biblioteką skiria vos keli žingsniai! Jei norite kasdienę darbo praktiką papildyti žiniomis dizaino srityje, įkvėpimui pavartyti istorinius puslapius ar su kolegomis surengti idėjų generavimo sesiją, galite papildomai prie bendradarbystės erdvės narystės įsigyti metinę DesignLibrary Kaunas narystę (kaina – 25€).
Daugiau informacijos: info.kaunas@designlibrary.it

Kviečiame susikurti savo asmeninę darbo vietą kūrybiškame dizainerių, architektų, programuotojų, rinkodaros ir vadybos specialistų tinkle.